Planica - Gorenje
zapri
...
AKCIJA JE ZAKLJUČENA!RAZVESELILI SMO 500 NAVIJAČEV

Ob nakupu aparatov Gorenje v vrednosti nad 990 € ste prejeli PAKET PLANICA za le 1 €!

Planica je legendarna. Ne samo, ker v športnem duhu združuje prav vse Slovence, temveč tudi zato, ker lahko na domačih tleh podpremo naše vrhunske skakalce in začutimo adrenalin, ki ga po telesu poženejo sapo jemajoči odločilni trenutki.

Ker je Gorenje generalni sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc že 25 let, smo kupcem Gorenjevih aparatov pripravili posebno akcijo za ogled poletov v Planici in uspešno navijanje. Ob nakupu aparatov Gorenje v vrednosti nad 990 € smo vam podarili PAKET PLANICA - 2 vstopnici za ogled poletov v soboto, 25. 3. 2017 in 2 uradni kapi slovenske nordijske reprezentance.

Paket Planica

Ob nakupu gospodinjskih aparatov Gorenje v vrednosti
nad 990 € PAKET PLANICA za le 1 €:
  • 2 vstopnici  za ogled poletov v soboto, 25. 3. 2017 in
  • 2 uradni kapi slovenske nordijske reprezentance.

Razveselili smo 500 navijačev

Na voljo še:
vstopnic

Oglejte si izdelke Gorenje

V akcijo so bili vključeni izdelki bele tehnike, mali gospodinjski aparatiizdelki iz programa ogrevanja in hlajenja (bojlerji, toplotne črpalke, klimatske naprave), posoda in drugi dodatki blagovne znamke Gorenje.

Kako do darila?

  1. Akcija je veljala med 01. 02. 2017 in 10. 03. 2017 oz. do razdelitve 500 vstopnic in kap. 
  2. Pogoj je bil nakup aparatov Gorenje* v skupni vrednosti nad 990 € (z vsemi upoštevanimi popusti), pri čemer so morali biti kupljeni izdelki zabeleženi na istem računu. Upoštevali smo račune, izdane v času trajanje akcije (t.j. od 01. 02. 2017 do 10. 03. 2017 oz. do razdelitve 500 vstopnic in kap).
  3. Upoštevali smo samo račune, ki so prispeli preko elektronskega obrazca na naši spletni strani oz. na naš poštni naslov najkasneje do srede, 10. 3. 2017, znotraj razpoložljivih 500 vstopnic in kap.
  4. Število paketov je bilo omejeno, akcija je veljala do razdelitve 500 vstopnic in kap.

 

*Akcija je veljala za aparate blagovne znamke Gorenje oz. ni veljala za aparate blagovne znamke Körting, kuhinje, kopalnice in keramiko. Akcija je veljala le za fizične osebe.

** Na vsak poslani račun v vrednosti nad 990 € smo po pošti poslali 1 PAKET PLANICA z odkupnino 1 € – 2 x uradna kapa slovenskih nordijcev in 2 x vstopnica za ogled tekme v soboto, 25. 3. 2017.

Že 25 let podpiramo najboljše

Ponosni smo, da lahko pomagamo pisati najboljše zgodbe, tudi na športnem področju. Kot generalni sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc že 25. leto podpiramo naše vrhunske športnike pri doseganju svetovnih odličij. 

V naših očeh je prav vsak med njimi legendaren.

Znani so zmagovalci, ki so pridno navijali za naše orle

HVALA ZA VSO PODPORO, STRAST IN NAVDUŠENJE, brez katerih naši orli ne bi dosegali vrhunskih odličij.

Od 1. 2. 2017 do vključno 12. 3. 2017 ste lahko sodelovali v spletni nagradni igri, v kateri ste glasovali za svojega favorita. 

Žrebanje je zaključeno. Nagrajence prosimo, da posredujejo svoje podatke (ime, priimek, naslov) na elektronski naslov gs@gorenje.si, do srede 15. 3. 2017, do 11. ure. V primeru, da svojih podatkov ne pošljete do omenjenega datuma in ure, bomo izžrebali novega nagrajenca.

Več informacij se nahaja v pravilniku.

Uradno kapo nordijske reprezentance dobijo:
Mirjana Žnidarič
Andrej Zupanc
Brigita Seničar
Omejeno izdajo koledarja z nordijci dobijo:
Lidija Brence Anton Poharnik
Jožica Vrbančič Tanja Poljšak
Martin Štrumbelj Ema Šušteršič
Sandra Rozman Damjan Drnovšek
Mojca Kopriva Tanja Kezele
Fani Vrtič Peter Novak
Vanja Jurkovič Ferdo Rosnaky
Marjana Poharnik Zlata Gašpar
Branko Kotar Dušan Kuhar
Katarina Ambrožič Miloš Bajt

Uradna bunda slovenskih smučarskih skakalnih reprezentanc

Za popolno navijaško vzdušje si lahko priskrbite tudi uradno bundo slovenskih smučarskih skakalnih reprezentanc.

Bunda model "unisex" v zeleni barvi z odtisnjenimi logotipi adidas na levem prsnem delu, desnem notranjem in zunanjem delu ovratnika in na spodnjem hrbtnem delu, odtisnjenim napisom Slovenija na hrbtu, ter odtisnjenim logotipom Sloski na levem rokavu.

Več na: https://www.shop-sloski.si/