zapri
...
500 NAVIJAČEV Z GORENJEM V PLANICO!Ob nakupu aparatov Gorenje prejmete navijaški paket Planica za dva.

Ob nakupu aparatov Gorenje v vrednosti nad 990 € PAKET PLANICA za le 1 €!

Planica je legendarna. Ne samo, ker v športnem duhu združuje prav vse Slovence, temveč tudi zato, ker lahko na domačih tleh podpremo naše vrhunske skakalce in začutimo adrenalin, ki ga po telesu poženejo sapo jemajoči odločilni trenutki.

Si želite tudi vi v živo navijati za naše Orle? V Gorenju smo kot generalni sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc pripravili prav posebno akcijo za vas. 

Paket Planica

Ob nakupu gospodinjskih aparatov Gorenje v vrednosti
nad 990 € PAKET PLANICA za le 1 €:
  • 2 vstopnici  za ogled poletov v soboto, 25. 3. 2017 in
  • 2 uradni kapi slovenske nordijske reprezentance.

Že imate svoj paket Planica?

Pohitite, razveselili bomo še: 

navijačev
*Število razpoložljivih vstopnic in kap je informativne narave. Podatki se osvežujejo enkrat dnevno, zato so mogoča odstopanja.

Oglejte si izdelke Gorenje

V akcijo so vključeni izdelki bele tehnike, mali gospodinjski aparatiizdelki iz programa ogrevanja in hlajenja (bojlerji, toplotne črpalke, klimatske naprave), posoda in drugi dodatki blagovne znamke Gorenje.

Kako do darila?

  1. Akcija velja od 01. 02. 2017 do 15. 03. 2017 oz. do razdelitve 500 vstopnic in kap. 
  2. Pogoj je nakup aparatov Gorenje* v skupni vrednosti nad 990 € (z vsemi upoštevanimi popusti), pri čemer morajo biti kupljeni izdelki zabeleženi na istem računu. Upoštevali bomo račune, izdane v času trajanje akcije (t.j. od 01. 02. 2017 do 15. 03. 2017 oz. do razdelitve 500 vstopnic in kap).
  3. Izpolnite spodnji obrazec ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI d.o.o., Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana, s pripisom Planica. Na računu mora biti pripisan vaš naslov, kamor bomo po pošti poslali PAKET PLANICA** z odkupnino 1 €, ki jo boste plačali ob prevzemu paketa (2 kapi in 2 vstopnici za ogled poletov v soboto, 25. 3. 2017).
  4. Upoštevali bomo samo račune, ki bodo prispeli preko elektronskega obrazca na naši spletni strani oz. na naš poštni naslov najkasneje do srede, 15. 3. 2017, znotraj razpoložljivih 500 vstopnic in kap.
  5. Število paketov je omejeno, akcija velja do razdelitve 500 vstopnic in kap.

 

*Akcija velja za aparate blagovne znamke Gorenje oz. ne velja za aparate blagovne znamke Körting, kuhinje, kopalnice in keramiko. Akcija velja le za fizične osebe.
** Na vsak poslani račun v vrednosti nad 990 € bomo po pošti poslali 1 PAKET PLANICA z odkupnino 1 € – 2 x uradna kapa slovenskih nordijcev in 2 x vstopnica za ogled tekme v soboto, 25. 3. 2017.

Izpolnite spodnji obrazec in navijajte z Gorenjem

Izberite datoteko Počakajte trenutek...

Že 25 let podpiramo najboljše

Ponosni smo, da lahko pomagamo pisati najboljše zgodbe, tudi na športnem področju. Kot generalni sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc že 25. leto podpiramo naše vrhunske športnike pri doseganju svetovnih odličij. 

V naših očeh je prav vsak med njimi legendaren.

Za koga pa vi letos navijate?
Glasujte za svojega favorita in se potegujte za:

- 3 x uradna kapa nordijske reprezentance
- 20 x omejena izdaja koledarja z nordijci


Označite, za katerega skakalca navijate.

HVALA ZA VSO PODPORO, STRAST IN NAVDUŠENJE, brez katerih naši orli ne bi dosegali vrhunskih odličij.

Za najbolj zagrete navijače smo pripravili OMEJENO IZDAJO KOLEDARJA 2017 z našimi najboljšimi zgodbami, v nagradnem skladu pa so tudi KAPE NORDIJSKE REPREZENTANCE. 
Vnesite svoje osebne podatke v spodnji obrazec in se uvrstite v nagradni žreb!