zapri
...
Ponedeljek, 5. december 2011, Limbuš

Veseli december tudi v kuhinji

V Gorenjevem salonu v Limbušu smo spet kuhali! Ker je tukaj že praznični december, smo pripravili nekaj jedi za praznični pogrinjek malce drugače. Za trenutke, ko želimo razvajati naše bližnje in naše goste, hkrati pa se želimo z njimi tudi družiti. Torej je dobro na jedilnik uvrstiti kombinacijo jedi, ki jih lahko pripravimo vnaprej oziroma nam tudi priprava tik pred zdajci ne vzame preveč časa.

Kuharski dogodek v Gorenjevem salonu Limbuš poteka pod pokroviteljstvom Gorenja, Žita, Dveri Paxa, Rožmarina in priloge Kvadrati. Naš kuharski mojster Tomi Gregorinčič iz restavracije Rožmarin je za tokratno praznično mizo izbral tatarski biftek, smučev file na pšenični rižoti ter piščančji file s testeninsko solato s kvinojo in zelenjavo. Še preden smo se lotili kuhanja, je Veronika Vrbančič iz vinske hiše Dveri Pax postregla s polsladkim vinom, ki je bilo ravno pravšnje za spodbuditev teka in veselja do kuhinjski opravil. In res, delo nam je šlo dobro od rok, vse kar smo pripravili, je bilo zelo okusno.

Vas je zamikalo, da se nam pridružite? Zakaj pa ne, prijavite se! Če boste imeli srečo pri žrebu, si boste morda prav vi na našem naslednjem kuharskem druženju nadeli predpasnik z napisom »CHEF v kuhinji«.