zapri
...

Pralec nežnega srca

Generacija Gorenjevih pralnih strojev SensoCare

Pralni stroj Gorenje je zanesljiv partner v vsakodnevni skrbi za čisto perilo. Razume, da nimamo časa in razume, da nimamo potrpljenja za nepotrebne malenkosti. Zato je opremljen s programi, ki se odlično prilagajajo različnim življenjskim stilom in ki vsakemu uporabniku nudijo funkcije v skladu z njegovimi željami. Zna oprati hitro, zna oprati okolju prijazno. Lahko je neslišen, lahko pa je pikolovsko temeljit. Ne glede na izbran način pa bo perilo vedno oprano nežno, a skrbno. Tkanine bodo ostale sveže in prožne, barve pa ravno tistega pravega odtenka.

Popolna nega Vedno vrhunsko oprano, odlično ohranjeno in čisto perilo
Pametne rešitve Rešitve, ki so dobrodošle in rešujejo tehnološke izzive
Preprosta uporaba Zasnovani tako, da so prijazni do uporabnikov

Tehnologija SensoCare

Popolnost pranja
Tehnologija SensoCare skrbi za to, da je vsaka vrsta tkanine oprana na njej ustrezen način. Tako vedno ustvarja optimalno kombinacijo temperature, vode, časa in hitrosti vrtenja bobna. Kadar pa oblačila potrebujejo prav posebno nego, je mogoče programe za bombaž in sintetična vlakna nagraditi z različnimi načini pranja. NormalCare oblačila pere z zanje optimalno kombinacijo vseh štirih dejavnikov, TimeCare skrajša čas pranja, AllergyCare pere z več vode in hkrati še dodatno izpira oblačila, EcoCare pa je energijsko najprijaznejši način pranja.

TimeCare

40 % hitrejše pranje
Intenzivno in hitrejše pranje za manj umazano perilo in manjše količine.

EcoCare

60 % prihranek energije
Čas pranja je nekoliko daljši, vendar pa porabi manj vode in energije.

AllergyCare

49 % učinkovitejše izpiranje
Temeljito izpiranje je bolj učinkovito pri odstranjevanju sledi detergenta in s tem alergenov, ki lahko povzročijo neprijeten občutek na koži.

AntiAllergy programi

Za posebno zaščito nežne otroške ali občutljive kože
AntiAllergy Cotton, Baby in AntiMites programi delujejo pri višji temperaturi z več vode in dodatnim izpiranjem. Detergent se zato bolj učinkovito raztopi, perilo pa je izjemno temeljito izprano. Pralni prašek, alergeni in pršice, ki lahko povzročajo neprijeten občutek na občutljivi ali posebno nežni otroški koži, tako zagotovo ne bodo ostali na oblačilih, posteljnini in večjih kosih perila.

Baby

Za zaščito nežne otroške kože
Program z več vode detergent raztopi še bolj učinkovito in tako perilo tudi bolj temeljito izpere. Posebnost tega programa je daljši čas namakanja perila v topli vodi, kar razgradi še tako trdovratne madeže otroške hrane. Perilo bo tako vedno brezhibno oprano, brez sledi pralnega praška in s tem alergenov, ki lahko povzročajo neprijeten občutek na posebno nežni otroški koži.
več informacij
manj informacij

AntiMites

Za dober spanec
Program namenjen negi večjih kosov perila kot so posteljnina, vzglavniki, odeje. Posebej prilagojen ritem pranja namreč preprečuje zapletanje in vozlanje perila, zato so celo največji kosi perila vedno brezhibno oprani. Dodatno izpiranje pa poskrbi za temeljito izprano perilo brez alergenov in pršic, ki lahko povzročajo neprijeten občutek na koži.
več informacij
manj informacij

AntiAllergy Cotton

Za zaščito občutljive kože
Podaljšan čas pranja na višji temperaturi z več vode poskrbi za odlično oprana oblačila. AntiAllergy Cotton program pa poskrbi, da je perilo z dodatnim izpiranjem še temeljiteje izprano. Ta način pranja je posebej primeren za tiste, ki imajo občutljivo kožo, saj temeljito odstrani vse alergene, ki dražijo bolj občutljivo kožo.
več informacij
manj informacij

SpaDrum

Odlično ohranjeno perilo.
Boben pralnih strojev SensoCare je oblikovan iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla z izjemno gladko površino. Perilo je zato dobro oprano, izprano in ožeto brez morebitnih poškodb.

Perforacija

Rahlo pršenje vode v boben
Majhne luknjice premera le 3 milimetre s perilom ravnajo še posebej nežno. Poleg učinkovitega pranja, ožemanja in izpiranja, pa preprečujejo tudi poškodbe oblačil. Velikost, oblika in vzorec perforacije bobna zmanjšajo tudi porabo vode in energije.
več informacij
manj informacij

3D rebra

Nežno valovanje perila
Valovita rebra oblačila nežno potiskajo proti zadnjemu delu bobna, od tam pa ga privzdigujejo proti vrhu. Razporeditev perila v bobnu je zato boljša, hkrati pa rebra vlakna tudi nežno masirajo. Skozi odprtine v površni prši dodatna voda, ki pomaga pri procesu močenja.
več informacij
manj informacij

Nagnjena 4D vrata

Vedno na pravi poti
Izboljšana patentirana steklena vrata pralnega stroja omogočajo aktivno 4D gibanje perila proti osrednjemu delu bobna, kjer je deležno najboljše nege in maksimalne zaščite. Po koncu pranja je zato perilo boljše oprano in manj zmečkano, aparat pa zaradi optimalne razporejenosti vsebine tišji in bolj vzdržljiv.
več informacij
manj informacij

StainExpert

Pomoč pri najbolj trdovratnih madežih.
Velikokrat se zgodi, da zaradi neustreznega načina pranja trdovratne madeže nehote še dodatno vtrete v tkanino, kar pri ponovljenem pranju bistveno zmanjša možnost za rešitev nastalega problema. Gorenjevi boljši modeli ponujajo posebno funkcijo učinkovitega odstranjevanja najpogostejših, trdovratnih madežev. Izberite ustrezno izmed ponujenih štirih skupin madežev in poskrbite za učinkovito oprano perilo.
• Sadje/ Fruit: pomaranče, jagode, banane, paradižnikova mezga, sadne kaše, ipd.
• Kava/ Coffee: čaj, kava, kakav, čokolada, jogurt, testenine, rdečilo za ustnice, ipd.
• Vino/ Wine: rdeče vino, temni sadni sokovi, borovnice, rdeča pesa, črnilo, ipd.
• Organik/ Organic: maščoba, olje, maslo, jajce, kri, trava, ipd.
več informacij
manj informacij

UltraWhite

Bela, ki ne bo nikoli siva
Umetna vlakna, svila in najlon se lahko pri pranju hitreje poškodujejo. Poseben program zato perilo pere pri nižjih temperaturah in tako ohranja kakovost občutljivejših tkanin. Nežno mencanje z več vode poskrbi za popolno belino že pri 30 °C. Za dodatno svežino se priporoča uporaba specializiranih detergentov.
več informacij
manj informacij

PerfectBlack

Črna je samo ena
Poseben program pranja vseh vrst črnih tkanin je z nežnim mencanjem v večji količini vode učinkovit že pri 30 °C. Tako ni več potrebe po intenzivnem mencanju in uporabi agresivnih detergentov, zaradi katerih črno perilo zbledi in osivi. Za občutljiva črna oblačila se priporoča uporaba specializiranih detergentov.
več informacij
manj informacij

NightWash

Tiho pranje za nočne ure
Perilo se lahko brez težav in povsem tiho opere tudi ponoči. Vrtenje bobna je počasnejše in nežnejše, ker pranje traja malo dlje pa je perilo vseeno popolnoma čisto.

SportWash

Program za športna oblačila
Nežno mencanje perila v večji količine vode s temperaturo 30 ali 40 °C je idealno za pranje umetnih vlaken. Športna oblačila so vedno sveža, dišeča in tako vedno pripravljena na nove podvige.

QuickWash 17

Za osvežitev oblačil
Manj umazano perilo je mogoče enostavno osvežiti v 17 minutah pri temperaturi 30 °C. Tako je naslednja preobleka vedno pripravljena.

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke