zapri
...
GV64325XV Popolnoma vgradni pomivalni stroj
699,90 €

GV64325XV

Popolnoma vgradni pomivalni stroj
Energijski razred: A+++ SpaceComfort - 13 pogrinjkov Število košar: 2 Popolni AquaSTOP TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm
699,90 €
DDV je vključen v ceno
Dostava 1 - 3 dni
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

SmartLook - Variabilno odpiranje vrat

Zaradi lažje namestitve in boljšega izgleda spodnjega dela aparata, se vrata s pomočjo posebnega tečaja pri odpiranju najprej odmaknejo rahlo navzven in potem do konca odprejo. Večnamenska rešitev olajša vgradnjo pomivalnega stroja, saj cokla pohištva odslej ne bo več potrebno rezati. Pomivalni stroj lahko zahvaljujoč variabilnemu odpiranju vrat preprosto vgradite na višino, ki jo želite. Na ta način je poskrbljeno za estetski videz vaše kuhinje. Nosilec cokla, ki je priložen pomivalnemu stroju omogoča namestitev cokla kuhinje na poljubno globino.
več informacij
manj informacij

Samočistilni filter

Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

Orbitalni sistem pomivanja

Dodatna ročica na spodnji brizgalni ročici se vrti v nasprotni smeri spodnje brizgalne ročice. Orbitalno vrtenje v nasprotni smeri omogoča učinkovitejše pomivanje in temeljito izpiranje v krajšem času.

MultiClack sistem

Priročna rešitev za pomivanje večjih loncev, krožnikov ter kozarcev! Gorenjevi pomivalni stroji navdušujejo s tri nivojskim sistemom prilagajanja košar. Dvig košar bo odslej še enostavnejši, saj je sistem nameščen na obeh straneh košare in omogoča lažje rokovanje. Z MultiClack sistemom boste pridobite več prostora za pomivanje posode različnih velikosti.
več informacij
manj informacij

SpaceComfort

Pomivalni stroji Gorenje zaradi posebne izvedbe spodnje košare omogočajo izjemno prilagodljivost notranjosti. Nosilce za krožnike v spodnji košari zložite in tako pridobite več prostora za pomivanje loncev in kozic različnih velikosti. Posebni utori na košari za pribor omogočajo njeno premikanje in optimalno prilagajanje prostora v spodnji košari. Inovativna rešitev navdušuje z odličnim pomivalnim učinkom za kar 13 pogrinjkov!
več informacij
manj informacij

AquaStop - varnostni sistem v primeru izlitja vode

Pomivalni stroj lahko brez strahu pred poplavo pustite delovati tudi ponoči ali med vašo odsotnostjo. V primeru izlitja vode varnostni sitem AquaStop avtomatsko prepreči nadaljnji dovod vode, istočasno pa črpalka izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. AquaStop deluje ves čas življenjske dobe aparata.
več informacij
manj informacij

TotalDry, popolnoma suha posoda

Najboljši modeli pomivalnih strojev navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odpro, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma posušena in primerno ohlajena, ko ste pripravljeni posodo pospraviti.
več informacij
manj informacij

Tiho delovanje

Učinkovit motor in posebna zvočna izolacija zagotavljata zelo tiho delovanje pomivalnega stroja. Najtišji Gorenjevi modeli delujejo z 48 dB (evropski standard – dejanski hrup, izmerjen v laboratoriju = 45 dB). Razlika v glasnosti, ki jo zazna človeško uho, znaša 3 dB.

Nastavek za daljši pribor

Modeli Premium in Exclusive ponujajo priročen nastavek v zgornji košari, ki omogoča ločeno zlaganje daljšega pribora. Na ta način zagotavljajo optimalno izrabo pomivalne površine in med procesom pomivanja preprečujejo zdrs pribora na dno pomivalnega stroja.

3 v 1

Možnost vklopa funkcije 3 v 1 prinaša izjemno prednost, saj stroj v primeru uporabe tabletke prilagodi proces pomivanja in tako dodatno ne porablja sredstva za sijaj. V primeru uporabe praška ali gela se zapora pri porabi sredstva za sijaj sprosti in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.
več informacij
manj informacij

Kratek intenzivni program – QuickIntensive

Intenzivni program na osnovi optimiranja vseh faz pomivalnega ciklusa občutno skrajša čas pomivanja. Želeni pomivalni učinek je tako dosežen tudi pri polni obremenitvi pomivalnega stroja, posoda pa je hitreje in odlično pomita.

Senzor čistosti vode

Senzor kakovosti vode nadzoruje bistrost vode toliko časa, dokler ni popolnoma čista. S takšnim zaznavanjem bistveno zmanjšuje porabo vode pri manj umazani posodi in hkrati zagotavlja popolnoma čisto posodo.

Odlično sušenje

Gorenjevi modeli zagotavljajo odlično sušenje posode s pomočjo toplote, ki se sprosti po zadnjem izpiranju. Zaradi hitrejšega ohlajevanja notranjosti ohišja v primerjavi s posodo preostala vlaga kondenzira na notranje stene aparata, odteče na dno in izpari, rezultat česar je odlično osušena posoda. V skladu z evropskimi smernicami večina Gorenjevih modelov po učinku sušenja sodi v razred A.
več informacij
manj informacij

Tehnične značilnosti

Energijski razred: A+++

SmartLook variabilno odpiranje vrat

Max. temperatura dotočne vode: 60 °C

Pokazatelj izbranega programa

Temperature pomivanja : 38, 45, 55, 65, 70 °C

10 programov pomivanja: Avtomatski program; Hitri program; Hitri intenzivni program; Program BIO; Program ECO; Izpiranje; Namakanje; Nežno pomivanje; Program Super; Program Higiena 38 / 45 / 55 / 65 / 70°C

Referenčni programi: 8

SpaceComfort - 13 pogrinjkov

Avtomatski program

Polovični program

TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat

Uporaba tablete 3 v 1

Pokazatelj izbranega programa

Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči

Zvočni indikator zaključka pomivanja

Pokazatelj preostalega časa pomivanja

Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Število košar: 2

Nastavljiva zgornja košara po višini

Sistem zgornje košare: MultiClack

Sistem obračanja: Orbital

Nastavek za daljši pribor

Nastavljiva spodnja košara

Število nivojev brizganja: 5

Število brizgalnih ročic: 3

Samočistilni filter

Popolna Aquastop zaščita

Sistem diagnosticiranja napak

Inox kad

Poraba vode: 8,5 l

Poraba električne energije: 0,81 kWh

Ocenjena letna poraba vode: 2.380 l

Nivo hrupa: 44 dB

Nastavljiva višina: 50 mm

Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 65 × 89 × 67 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 82 × 57,5 cm

Neto masa: 42,5 kg

Bruto teža: 44,5 kg

Poraba v stanju mirovanja: 1,5 W

Priključna moč (max): 2.250 W

Moč varovalke: 10 A

Šifra: 374894

EAN koda: 3838942782022

Podpora

Dodatki

Sorodni izdelki