Pomivalni stroji SmartFlex - Gorenje
zapri
...
1

Ambasador chef Bine Volčič

Chef Bine Volčič je po poklicu, predvsem pa po duši, kuhar, ki strmi k inovativnosti in profesionalnosti. Njegove z ljubeznijo pripravljene jedi ponujajo popolne okuse in izvrstno kulinarično izkušnjo. Prav te lastnosti ima tudi pomivalni stroj SmartFlex, naša nova mojstrovina, ki vam s popolnimi rezultati in izvrstno izkušnjo pomivanja omogoči enostavnejši življenjski slog.

Oglejte si chefa Bineta v akciji

Odkrijte pomivalne stroje SmartFlex

Popoln rezultat, pametne rešitve, izvrstna uporabniška izkušnja

Novi pomivalni stroji SmartFlex črpajo navdih v sodobnem življenjskem slogu. Ker je naš vsakdan lahko zelo dinamičen, smo ustvarili generacijo pomivalnih strojev, ki vas razbremenijo s pomočjo svojih številnih naprednih funkcij.

IonTech

Brez vonjav, brez skrbi
Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega procesa ionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.
več informacij
manj informacij

16 pogrinjkov

Dovolj prostora za vso vašo posodo
Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.
več informacij
manj informacij

15 min SpeedWash

Čista posoda v le 15 minutah
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
več informacij
manj informacij

TotalDry

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju
Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

PREBERITE VEČ

razpri