zapri
...

Ribji fileji

Ribji fileji

Sestavine

  • ribji file
  • ščepec soli
  • ščepec belega popra
  • ščepec rožmarina
  • 2 stroka česna
  • 2 vejici peteršilja
  • jedilna žlica limoninega soka

Priprava

1 Ribe očistimo in osušimo s papirnato brisačo.
2 Fileje natremo z začimbami in položimo v manjši steklen pekač, ki ga predhodno premažemo z olivnim oljem.
3 Pečene fileje pokapamo z limoninim sokom.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg žar z ventilatorjem 220 °C 20 min steklena posoda za pečico 3
1 kg žar z ventilatorjem 220 °C 28 min steklena posoda za pečico 3
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.