zapri
...

Rižota

Rižota

Sestavine

  • 1 bučka (cca 250 g)
  • 1 mala čebula
  • 250 gramov riža
  • 2 piščančja fileja
  • ½ čajne žličke soli
  • 1 čajna žlička curryja
  • ščepec muškatnega oreščka
  • ščepec zelene

Priprava

1 Bučko, čebulo in piščančji file nasekljamo na drobne koščke.
2 Vmešamo v riž in začinimo. Položimo v neperforirano posodo, v katero vlijemo še 4 dl navadne vode.
3 Po dvajsetih minutah kuhanja rižoto premešamo.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
recept spodnje grelo + ventilator + para 100 °C 37 min globoka parna posoda 2
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.