zapri
...

Perutnina – prsi

Perutnina – prsi

Sestavine

  • piščančja prsa
  • ščepec soli
  • ščepec belega popra
  • 1 jedilna žlica curryja
  • jušna osnova

Priprava

1 Fileje operite in osušite s papirnato brisačo.
2 Začinite jih s soljo, poprom in curryjem.
3 Med pečenjem zalivajte z jušno osnovo.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg vroči zrak 175 °C 60 min plitvi pekač 2
1,5 kg vroči zrak 175 °C 85 min plitvi pekač 2
1,5 kg vroči zrak 175 °C 100 min globok pekač 2
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.