zapri
...

Perutnina – bedrca

Perutnina – bedrca

Sestavine

  • piščančja bedrca
  • 1 čajna žlička soli
  • ščepec belega popra
  • ščepec pimenta
  • olivno olje

Priprava

1 Bedrca premažite z olivnim oljem.
2 Natrite s soljo, belim poprom in pimentom.
3 Položite na nosilno rešetko, vodilo niže pa namestite pekač za prestrezanje maščobe.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg žar z ventilatorjem 180 °C 30 min plitvi pekač 2
1 kg žar z ventilatorjem 180 °C 45 min plitvi pekač 2
1,5 kg žar z ventilatorjem 170 °C 65 min globok pekač 2
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.