zapri
...

Jagnjetina - rebra

Jagnjetina - rebra

Sestavine

  • jagnjetina
  • 1 čajna žlička soli
  • ščepec popra
  • ščepec bazilike
  • ščepec melise
  • 4 brinove jagode
  • 2 lovorova lista
  • 4 šalotka
  • 2 korenčka
  • 2 vejici peteršilja

Priprava

1 Meso natremo s soljo, poprom in ostalimi začimbami.
2 V pekač vlijemo olje, nanj pa položimo meso.
3 Meso obložimo s šalotko, korenjem, lovorovim listom in peteršiljem.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg vroči zrak s paro 190 °C 65 min plitvi pekač 2
1 kg vroči zrak s paro 190 °C 70 min plitvi pekač 2
1,5 kg vroči zrak s paro 190 °C 85 min plitvi pekač 2
2 kg vroči zrak s paro 190 °C 100 min plitvi pekač 2
2,5 kg vroči zrak s paro 185 °C 120 min plitvi pekač 2
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.