zapri
...

Telečja pečenka

Telečja pečenka
Debelina mesa maksimalno 8 centimetrov!

Sestavine

  • teletina
  • 1 čajna žlička soli
  • ščepec popra
  • ščepec majarona
  • 2 vejici peteršilja
  • 4 rezine slanine
  • 4 kisle kumarice

Priprava

1 Meso natremo s soljo, poprom in majaronom.
2 V pekač vlijemo olje, nanj položimo meso, ki ga pretaknemo s slanino in rezinami kislih kumaric.

Nastavitve

KOLIČINA KOMBINACIJA GREL TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg 1. korak vroči zrak s paro,
2. korak vroči zrak
pri 180 °C
pri 200 °C
za 40 min
za 20 min
plitvi pekač 1
1 kg 1. korak vroči zrak s paro,
2. korak vroči zrak
pri 180 °C
pri 200 °C
za 50 min
za 25 min
plitvi pekač 1
1,5 kg 1. korak vroči zrak s paro,
2. korak vroči zrak
pri 180 °C
pri 200 °C
za 60 min
za 30 min
plitvi pekač 1
2 kg 1. korak vroči zrak s paro,
2. korak vroči zrak
pri 180 °C
pri 200 °C
za 70 min
za 35 min
plitvi pekač 1
2,5 kg 1. korak vroči zrak s paro,
2. korak vroči zrak
pri 180 °C
pri 200 °C
za 80 min
za 40 min
globok pekač 1
To je avtomatski program. Ko nastavite količino, pečica samodejno nastavi druge parametre: grelec,temperaturo in čas kuhanja.