Kuhališča - Gorenje
zapri
...

Popoln okus

Nova generacija kuhališč
Vsi si želimo kuhati kot profesionalci, navdušiti svoje goste ter svoji družini postreči zdrave obroke. To pa običajno zahteva posebna znanja ali pa vsaj profesionalno opremo. Kuhališča Gorenje so zasnovana kot orodja, ki so preprosta za uporabo in ki vsakomur omogočajo izvrstne rezultate. Vsa indukcijska in plinska kuhališča ter kuhališča s HiLight greli ponujajo funkcije in lastnosti, s katerimi je kuhanje povsem preprosto.

XpandZone

Posebej velika površina za izvrstne rezultate
XpandZone omogoča kuhanje na celotni površini leve ali desne polovice indukcijskega kuhališča. Ko je način razširitve kuhalne površine XpandZone aktiviran, se kuhalni polji na levi ali desni strani kuhališča spremenita v eno veliko kuhalno polje. Povezana kuhalna polja zagotavljajo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo ali pa za dve in več manjših posod, ki jih lahko postavimo kamorkoli na povezani kuhalni površini.

PowerBoost Supreme

Velika pomoč ob velikem pomanjkanju časa
Inovativno funkcijo PowerBoost Supreme imajo modeli indukcijskih kuhališč Gorenje Superior. Zagotavlja izjemno hitro delovanje kuhališča, ki tako za segrevanje dveh litrov vode do vrelišča potrebuje le 4,2 minute.

BridgeZone

Idealno za velike lonce
Indukcijsko kuhališče z dvema povezljivima kuhalnima poljema poenostavi kuhanje v velikih posodah. Idealno je na primer za pripravo velike ribe na povezani polovici kuhališča, riža in zelenjave pa na preostalih kuhalnih poljih.

Visoko učinkoviti gorilniki

Več moči za plin
Nekateri modeli novih Gorenjevih plinskih kuhališč so opremljeni z občutno izboljšanimi visoko učinkovitimi plinskimi gorilniki.

WokBurner

Pristen azijski okus, doma
Vok gorilniki zelo hitro dosežejo zelo veliko moč in tako omogočijo enostavno pripravo azijskih jedi.

PowerZone

Hitreje pripravljene jedi
Funkcija, ki poveča moč delovanja HiLight kuhališča za 25 %. Hrano je tako mogoče pripraviti bistveno hitreje, pri tem pa se porabi manj energije.

IQcook indukcijska kuhališča

Zaradi sodelovanja med senzorjema na posodi in v kuhališču IQcook je kuhanje povsem avtomatizirano. Komunikacija poteka brezžično, ves postopek kuhanja pa je samodejno nadziran.

IQpro

Kuharski maraton, z lahkoto
IQpro ponuja preprost način za pripravo jedi, ki zahtevajo več časa, kuhanje s počasnim segrevanjem ali kuhanjem pri nizki, konstantni temperaturi. Izjemno prikladen je pri jedeh, kot je golaž.

IQpoach

Ravno prava temperatura
IQpoach preprečuje, da bi se jedi razkuhale, saj ohranja temperaturo med 71 in 85 °C. Sestavine tako obdržijo svojo naravno barvo, sokove in okus. Jajčka po Benediktovo je sedaj končno mogoče pripraviti tudi doma.

IQgrill

Idealno za ljubitelje žara
S kuhališčem IQcook je peka na žaru navdušujoče preprosta, tudi z malo ali nič olja. To je bližnjica do najokusnejše in najbolj zdrave hrane z žara.

IQboil

Niti ena kapljica ne bo ušla iz posode
Hitro segrevanje do vrelišča in vzdrževanje konstantne temperature je mogoče brez ene same prelite kapljice. V kuhinji bo odslej vse varno in pod nadzorom.

IQsteam

Vitamini ostanejo v hrani
Kuhanje z majhno količino vode ohrani vitamine, minerale ter naravno barvo zelenjave. Neverjetno, za pripravo 1 kilograma zelenjave je potrebno le 0,5 dl vode.

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke