Vgradna kompaktna mikrovalovna pečica GOM711X - Gorenje
zapri
...
GOM711X Vgradna kompaktna mikrovalovna pečica

GOM711X

Vgradna kompaktna mikrovalovna pečica
ProCook Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

ProCook: zelo profesionalno, zelo enostavno

Pirolitična ali multifunkcijska pečica, klasična peka, kombinacije z mikrovalovi ali paro – s preglednim DotMatrix zaslonom in z velikim centralnim gumbom je način upravljanja pečic vselej poenoten in popolnoma prilagodljiv vašim željam. Zaupate lahko prednastavljenim programom Auto ali Simple, ali popolnoma lastnim nastavitvam, ki jih urejate s kompleksnimi, a za uporabo izjemno enostavnimi opcijami Pro. Zdaj lahko jedi pripravljate v več korakih z novim koračnim pečenjem Step. Če prisegate na prave okuse jedi, ki jih je treba pripraviti počasi in na nizkih temperaturah, so vam na voljo nastavitve funkcije Slow. Kompleksna tehnologija v ozadju se druži z enostavnim upravljanjem, pri katerem izbire z gumbom kombinirate z upravljanjem tipk z dotikom. Zasnova navdušuje z uporabnostjo in z izrazito eleganco!
več informacij
manj informacij

Hlajenje zunanjih stranic z DynamiCooling

Toplotni senzorji poskrbijo, da se po končani peki zunanjost pečice samodejno aktivno ohlaja, dokler se temperatura ne spusti pod 60°C. S sistemom DynamiCooling imajo zunanje stene pečic ves čas primerno nižje temperature. Poseben ventilator v ohišju hladen zrak iz okolja meša z vročim zrakom iz pečice in skrbi za to, da tako ohlajen zrak nenehno kroži tik pod zunanjimi stenami aparata. Sistem učinkovito preprečuje nevarnost pregrevanja pohištva tudi pri procesih z najvišjimi temperaturami, npr. pri procesu pirolitičnega čiščenja.
več informacij
manj informacij

Ekstra trpežnost novega emajla

S povsem novo zasnovo in sestavo notranjega emajla SilverMatte so pečice in pekači odporni na najvišje temperature, na mikrovalove ter paro. Emajl je popolnoma brez mikropor, njegova izjemno gladka površina pa je odporna na raze in praske. Emajl preprečuje oprijemanje in zapekanje maščobe, zato je bakteriološka neoporečnost še večja, čiščenje pa je izredno enostavno. Svetla barva emajla povečuje preglednost v pečici, skupaj s temperaturnimi lastnostmi pa SilverMatte prispeva k varčnejši rabi energije. Vsi pekači z emajlom SilverMatte so primerni za uporabo v vseh vrstah pečic - tudi v pirolitičnih in parnih pečicah Gorenje+!
več informacij
manj informacij

Občutno večja površina za peko SuperSize

V prostornejših pečicah lahko spečete več: ne samo zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zato, ker so njihovi pekači široki kar 46 cm. Zaradi inovativnih rešitev je notranji prostor večji, širina pečice pa je popolnoma izkoriščena. Na posameznem pekaču je več prostora, hkrati pa vrhunska tehnologija zagotavlja, da so jedi na vseh na vseh nivojih pečene enakomerno.
več informacij
manj informacij

Stirrer: plus za uporabo celega pekača

V mikrovalovno pečico s stirrer tehnologijo lahko postavite celo pekač standardne velikosti! Ker je uporabljena celotna širina pečice, pozabite na klasične vrtljive krožnike in na neenakomerno segrevanje. Z enakomerno razporejenostjo mikrovalov po celotni notranjosti pečice se hrana segreva resnično enako po celotni površini. Napreden način razporejanja mikrovalov preprečuje, da bi bile jedi ponekod preveč, drugje premalo kuhane. Rezultat je na vsakem koščku enakomerno in zato bolj zdravo pripravljena jed.
več informacij
manj informacij

Tehnične značilnosti

Gorenje+ Collection

Barva izdelka: Barva česanega nerjavnega jekla

Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla

Material čelne plošče: Steklo in nerjavno jeklo

Uporabni volumen pečice: 53 l

Mikrovalovna pečica - 53 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja

Odstranjiva ravna steklena površina vrat

HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči

Elektronsko upravljanje

Oblika gumba: Ergonomski gumbi

ProCook

Načini ogrevanja:
Mikrovalovi
Odtaljevanje
AquaClean z mikrovalovi

Klasičen tečaj vrat

Stirer tehnologija

Inverter tehnologija

Osvetlitev

1 stekleni pekač

Vodila pekača: 1x žična vodila

Termično varovalo za samodejni izklop

Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+

Trojna zasteklitev z zaščitno mrežico

SilverMatte

Frekvenčna moč mikrovalov: 2.450 MHz

Mikrovalovna moč: 1.000 W

Uporabni volumen pečice: 53 l

Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 56 × 45 × 55 cm

Neto masa: 30 kg

Bruto teža: 34,3 kg

Poraba v stanju mirovanja: 1 W

Priključna moč (max): 2.200 W

Šifra: 462817

EAN koda: 3838942645211

Podpora

Dodatki

Sorodni izdelki