Kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica GCM712X - Gorenje
zapri
...
GCM712X Kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica

GCM712X

Kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica
ProCook Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

ProCook: zelo profesionalno, zelo enostavno

Pirolitična ali multifunkcijska pečica, klasična peka, kombinacije z mikrovalovi ali paro – s preglednim DotMatrix zaslonom in z velikim centralnim gumbom je način upravljanja pečic vselej poenoten in popolnoma prilagodljiv vašim željam. Zaupate lahko prednastavljenim programom Auto ali Simple, ali popolnoma lastnim nastavitvam, ki jih urejate s kompleksnimi, a za uporabo izjemno enostavnimi opcijami Pro. Zdaj lahko jedi pripravljate v več korakih z novim koračnim pečenjem Step. Če prisegate na prave okuse jedi, ki jih je treba pripraviti počasi in na nizkih temperaturah, so vam na voljo nastavitve funkcije Slow. Kompleksna tehnologija v ozadju se druži z enostavnim upravljanjem, pri katerem izbire z gumbom kombinirate z upravljanjem tipk z dotikom. Zasnova navdušuje z uporabnostjo in z izrazito eleganco!
več informacij
manj informacij

Enakomerno kroženje zraka MultiFlow 360°

Ali so jedi, ki jih pripravljamo na različnih nivojih v pečici, res enakomerno pečene, je odvisno od njihove popolne obkroženosti z ogrevanim zrakom ali paro. Gorenjev sistem MultiFlow 360° zagotavlja, da je kroženje optimalno v vsakem kotičku notranjosti. Na poseben način perforirana 3D zadnja stena omogoča premišljeno multitočkovno vpihavanje, kar skupaj z ventilatorjem zagotovi takšno kroženje zraka ali pare, da so jedi res enakomerno izpostavljene toploti in zato enako pečene ne glede na nivo postavitve pekača v pečici.
več informacij
manj informacij

Več nivojev za še več dobrega

Več jedi pripravljenih sočasno z eno samo peko? Zakaj pa ne! Pri pečicah Gorenje+ lahko pekače poljubno nameščate na kar 5 različnih nivojev in pečete na treh hkrati. Večnivojskost pokaže svoje prave prednosti v kombinaciji s sistemom MultiFlow360°, ki poskrbi, da so jedi pečene resnično enakomerno – hitreje in z manjšo porabo energije.
več informacij
manj informacij

Hlajenje zunanjih stranic z DynamiCooling

Toplotni senzorji poskrbijo, da se po končani peki zunanjost pečice samodejno aktivno ohlaja, dokler se temperatura ne spusti pod 60°C. S sistemom DynamiCooling imajo zunanje stene pečic ves čas primerno nižje temperature. Poseben ventilator v ohišju hladen zrak iz okolja meša z vročim zrakom iz pečice in skrbi za to, da tako ohlajen zrak nenehno kroži tik pod zunanjimi stenami aparata. Sistem učinkovito preprečuje nevarnost pregrevanja pohištva tudi pri procesih z najvišjimi temperaturami, npr. pri procesu pirolitičnega čiščenja.
več informacij
manj informacij

Učinkovitejša in varnejša grela PerfectGrill

Rezultati peke so odlični tudi zaradi premišljene namestitve grel. Veliko in manjše infrardeče grelo sta vstavljeni v poglobljeni strop pečice, kjer sta varno skriti pred dotiki. Ker so grela nameščena na različnih višinah, je ogrevanost enakomernejša in vselej optimalna. S tako namestitvijo grel so pečice varnejše in učinkovitejše hkrati. Pri večini modelov lahko zgornje grelo celo spustimo in si tako poenostavimo dostop za morebitno čiščenje.
več informacij
manj informacij

Ekstra trpežnost novega emajla

S povsem novo zasnovo in sestavo notranjega emajla SilverMatte so pečice in pekači odporni na najvišje temperature, na mikrovalove ter paro. Emajl je popolnoma brez mikropor, njegova izjemno gladka površina pa je odporna na raze in praske. Emajl preprečuje oprijemanje in zapekanje maščobe, zato je bakteriološka neoporečnost še večja, čiščenje pa je izredno enostavno. Svetla barva emajla povečuje preglednost v pečici, skupaj s temperaturnimi lastnostmi pa SilverMatte prispeva k varčnejši rabi energije. Vsi pekači z emajlom SilverMatte so primerni za uporabo v vseh vrstah pečic - tudi v pirolitičnih in parnih pečicah Gorenje+!
več informacij
manj informacij

Enakomerna osvetlitev OpenView

Tudi pri peki na več nivojih hkrati imate popoln vpogled! To pri bolje opremljenih pečicah omogoča nova dvonivojska halogenska stranska osvetlitev s postopnim prižiganjem. Notranjost je osvetljena enakomerno in brez senc tudi pri večnivojskem pečenju. Popoln nadzor zagotavlja tudi posebej veliko XXL pečniško okno.
več informacij
manj informacij

Občutno večja površina za peko SuperSize

V prostornejših pečicah lahko spečete več: ne samo zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zato, ker so njihovi pekači široki kar 46 cm. Zaradi inovativnih rešitev je notranji prostor večji, širina pečice pa je popolnoma izkoriščena. Na posameznem pekaču je več prostora, hkrati pa vrhunska tehnologija zagotavlja, da so jedi na vseh na vseh nivojih pečene enakomerno.
več informacij
manj informacij

Stirrer: plus za uporabo celega pekača

V mikrovalovno pečico s stirrer tehnologijo lahko postavite celo pekač standardne velikosti! Ker je uporabljena celotna širina pečice, pozabite na klasične vrtljive krožnike in na neenakomerno segrevanje. Z enakomerno razporejenostjo mikrovalov po celotni notranjosti pečice se hrana segreva resnično enako po celotni površini. Napreden način razporejanja mikrovalov preprečuje, da bi bile jedi ponekod preveč, drugje premalo kuhane. Rezultat je na vsakem koščku enakomerno in zato bolj zdravo pripravljena jed.
več informacij
manj informacij
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Gorenje+ Collection

Barva izdelka: Barva česanega nerjavnega jekla

Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla

Material čelne plošče: Steklo in nerjavno jeklo

Uporabni volumen pečice: 50 l

Kombinirana mikrovalovna pečica - 50 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja

Odstranjiva ravna steklena površina vrat

HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči

PerfectGrill

Elektronsko upravljanje

Oblika gumba: Ergonomski gumbi

ProCook

Načini ogrevanja:
Konvencionalno
Spodnje grelo
Zgornje grelo
Veliko infra grelo
Okroglo grelo in ventilator
Infra grelo in ventilator
Spodnje grelo in ventilator
Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator
Malo infra grelo
Mikrovalovi
Mikrovalovi in vroč zrak
Mikrovalovi in žar
Odtaljevanje
FastPreheat
AutoRoast
AquaClean z mikrovalovi
StayWarm
WarmPlate
Eko funkcija

Step by Step: koračno pečenje

Dehydration

SlowBake

Yoghurt

Auto programme

MultiUse

Klasičen tečaj vrat

MultiFlow 360°

Stirer tehnologija

Inverter tehnologija

Dvojna osvetlitev

Pečenje na več nivojih hkrati

1 plitek emajliran pekač

1 stekleni pekač

Mrežna rešetka

Vodila pekača: 1x žična vodila

Termično varovalo za samodejni izklop

Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+

Trojna zasteklitev z zaščitno mrežico

SilverMatte

Moč grila: 2.200 W

Frekvenčna moč mikrovalov: 2.450 MHz

Mikrovalovna moč: 1.000 W

Uporabni volumen pečice: 50 l

Vrsta izdelka: Kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica

GCM712X

Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 56 × 45 × 55 cm

Neto masa: 34,1 kg

Bruto teža: 38,4 kg

Poraba v stanju mirovanja: 1 W

Priključna moč (max): 3.000 W

Šifra: 462879

EAN koda: 3838942645235

Podpora

Sorodni izdelki