zapri
...

Varuhi vitaminov

Hladilniki IonGeneration
Kljub temu, da niso namenjeni kuhanju so hladilniki Gorenje središče vsake kuhinje. Njihovo poslanstvo je preprosto – poskrbeti, da vam je vaša najljubša hrana vedno na voljo. Vendar pa lahko hladilniki Gorenje storijo veliko več. Hladilniki IonGeneration iz Gorenja z različnimi pametnimi tehnologijami posnemajo pogoje, podobne tistim, ki so v naravi ter s tem ohranjajo hrano svežo, okusno in polno življenjsko potrebnih hranil. Notranjost hladilnika je premišljeno organizirana ter s tem omogoča uporabniku optimalen pregled in veliko prostora za shranjevanje še večjih količin. So očarljivo preprosti za uporabo ter polni praktičnih in koristnih rešitev. Ker so narejeni za sodobne čase, so tudi dobro oblikovani, energijsko učinkoviti in navdihujoče nezahtevni za čiščenje oziroma vzdrževanje.
Popolna skrb Vedno sveža in okusna hrana
Pametne rešitve Rešitve, ki so dobrodošle in rešujejo tehnološke izzive
Preprosta uporaba Zasnovani tako, da so prijazni do uporabnikov

IonAir s funkcijo MultiFlow 360˚

Idealna mikroklima na vsaki polici
Hladilniki Gorenje zagotavljajo pogoje, v katerih se pojavi naravni proces ionizacije. Negativno nabiti ioni, ki nastajajo v notranjosti aparata, osvežijo ozračje in pomagajo ustvariti idealno okolje za shranjevanje živil. Kroženje ioniziranega zraka zagotavlja sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje svež zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej. Sistem IonAir s funkcijo MultiFlow 360 ˚ prečisti zrak v hladilniku in ohranja svežino.

AdaptTech tehnologija

Uravnavanje temperature AdaptTech
Kako pogosto odpirate hladilnik?
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

Tehnologija NoFrost Plus

Nič več odtaljevanja. Nič več izsušene hrane.
NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata. V hladilnem delu aparatov ION generation smo ta sistem nadgradili s sistemom IonAir MultiFlow 360˚. Ker ponuja precej več kot običajni modeli NoFrost, smo ga poimenovali NoFrostPlus. Vgrajen je v najboljše modele hladilnikov ION generation, osnovni modeli pa imajo sistem FrostLess, ki potrebo po ročnem odtajevanju zmanjša za 50 odstotkov.

Čarovnija, ki zamrzovalnik spremeni v hladilnik

Samo pri hladilno-zamrzovalnih aparatih ConvertActive
Še ena letošnja novost v Gorenju je kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom ConvertActive. Je resnično vsestranski saj lahko, le s preprostim pritiskom na gumb, zamrzovalni del spremenite v hladilnik. Dve uri po vklopu funkcije je temperatura v zgornjem hladilnem delu med 4 in 9 °C, v spodnjem »zamrzovalnem« delu pa med –2 in 3 °C. Z vklopom funkcije ConvertActive se shranjevalna prostornina poveča na kar 307 l in resnično ponudi vse udobje shranjevanja. Z modelom ConvertActive lahko brez skrbi načrtujete veliko zabavo, saj ponuja dovolj prostora za pijačo, prigrizke, sladice in ostale jedi.

* Izberite ta simbol na prikazovalniku, držite ga 5 sekund in nastavite temperaturo med -2 do +3 °C

Predal CrispActive z lučko VitaLight

Izboljšajte prehranske vrednosti sveže hrane
ConvertActive hladilnik z zamrzovalnikom, ki ga po potrebi lahko spremenite v hladilnik, je opremljen s predalom za shranjevanje sadja in zelenjave s posebno VitaLight lučko. Spekter oranžne svetlobe, ki ga VitaLight lučka oddaja, učinkovito zavira proces oksidacije ter s tem izboljšuje hranilne vrednosti svežih povrtnin in sadja.
več informacij
manj informacij

Predal FreshActive

Maksimalna svežina pri modelu ConvertActive
Predal FreshActive, novost v modelih ConvertActive, predstavlja idealno mesto za shranjevanje mesa, rib in morskih sadežev. Temperatura v predalu je par stopinj nižja kot v preostalem hladilnem delu, kar znatno pripomore k podaljšanju svežine živil.
več informacij
manj informacij

Predal CrispZone s HumidityControl

Sadje in zelenjava sta sveža, kot z vrta
Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti.
S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.
več informacij
manj informacij

Predal ZeroZone

Idealen za shranjevanje mesa in rib
Sveže meso, ribe in morski sadeži so živila, s katerimi ravnamo še posebej skrbno, zlasti v toplejših mesecih. Predal ZeroZone ohranja temperaturo okrog 0 °C, s tem pa podaljšuje svežino občutljivih živil ter ohranja njihovo naravno sočnost in hranilne vrednosti. Predal je idealen tudi za shranjevanje mesa ali rib med večurnim mariniranjem.
več informacij
manj informacij

Inverterski kompresor InverterCompressor

Stabilni, tihi in zdržljivi
Eden od razlogov za tako visoko energijsko učinkovitost hladilnikov ION generation se skriva v notranjosti aparata. Inverterski kompresor InverterCompressor svoje delovanje prilagaja natančno izmerjeni temperaturi v hladilniku Z naraščanjem temperature v notranjosti hladilnika ob odpiranju vrat, se hlajenje samodejno okrepi. S tem se izognemo prevelikemu nihanju temperature in s tem hitrejšemu kvarjenju živil. Inverterski kompresor maksimalno delovanje doseže precej hitreje kot običajni kompresor, zato je učinkovitost zelo visoka. Deluje tiho, stabilno in dolgotrajno.
več informacij
manj informacij

Predal XtremeFreeze

Zamrznite hrano hitro, pri zelo nizki temperaturi
Pogosto velja napačno prepričanje, da je zamrznjena hrana pusta in neokusna. Dejansko pa hrana, ki je pravilno zamrznjena, ohrani svojo hranilno vrednost in ostane tudi zelo okusna. Skrivnost je v hitrem zamrzovanju. Najboljši modeli imajo poseben predal XtremeFreeze, v katerem hrana zamrzne 2 krat hitreje kot v običajnih zamrzovalnih predalih, in sicer pri temperaturi –30 °C. Vsi osnovni modeli imajo napredni sistem FastFreeze.
več informacij
manj informacij

Predal XXL SpaceBox

Dovolj prostora tudi za največje kose živil
V najprostornejšem predalu za shranjevanje zamrznjene hrane lahko shranite poleg večjih količin tudi največje kose živil. Idealen je za zamrzovanje purana, večjih kosov mesa, večje količine pic ali doma spečene torte. Predal lahko tudi odstranite in tako pridobite še več zamrzovalnega prostora.
več informacij
manj informacij

Nastavljive poličke SimpleSlide

Za visoke in nizke steklenice
Poličke v vratih kombiniranih hladilnikov ION generation prenesejo težo do 5 kg. S pomočjo funkcije SimpleSlide jih lahko preprosto premikate navzgor ali navzdol, kot vam ustreza. To je zlasti prikladno za visoke steklenice, ki se rade zataknejo med poličkama. Zlaganje steklenic in tetrapakov vseh oblik in velikosti je preprosto in hitro. Zato so tudi vrata hladilnika odprta manj časa kar dodatno pripomore k prihranku energije.
več informacij
manj informacij

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke