Izrišite svojo popolno kuhinjo - Gorenje
zapri
...
NOVO: IZRIŠITE SVOJO POPOLNO KUHINJO V SAMO 4 KORAKIHEnostavno do 3D izrisa kuhinje po vaših željah.

3D spletni načrtovalec – z nekaj kliki do vaše sanjske kuhinje

Spoznajte enostaven in hiter način, da z nekaj kliki pričarate popolno kuhinjo po vaših željah.

Uporabniku prijazen 3D spletni načrtovalec vam bo pomagal pri načrtovanju vaše popolne kuhinje. Enostavno vpišite dimenzije tlorisa, sten in oken ter postanite arhitekt lastne kuhinje.

Načrtujte svojo popolno kuhinjo v 4 korakih

Spletni načrtovalec vam omogoča, da si kuhinjo ogledate z različnih perspektiv. Enostavno pogled premikate gor, dol, levo in desno. Ustvarjen izris kuhinje lahko vedno popravite, spremenite in dopolnite. Preprosto držite levi gumb miške in se premikate proti želeni poziciji. Na ta način uživate v pogledu različnih z perspektiv.

Vašo popolno kuhinjo boste ustvarili v 4 osnovnih korakih:

1. korak: TLORIS

Izbirate lahko med tlorisi različnih oblik: L, U, zaprt … Izberite tloris, ki najbolj ustreza prostoru za kuhinjo v vašem domu. Nato v prostor postavite okna in vrata ustreznih dimenzij. To naredite tako, da okno preprosto z miško peljete na poljubno steno.

2. korak: NAČRTOVANJE SLIKE

3D načrtovalec vam ponuja različne kose pohištva, ki jih lahko postavite v vašo virtualno kuhinjo: predalniki, elementi z vrati, elementi za pomivalna korita, vrata za pomivalni stroj, elemente in omare za vgradno pečico visoke omare ...

Nasvet: Ne pozabite, da lahko znova in znova spreminjate pogled kuhinje in jo prilagajte vašim željam. 

3. korak: OBLIKOVANJE

Svojo popolno kuhinjo odenite v barve po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi unicolour barvami, lesnimi dekorji in imitacijami različnih materialov. V programu ne načrtujete samo kuhinje temveč tudi stene, tla, okna in vrata.

4. korak: ZAKLJUČEK

Vnesite svoje podatke in prikazala se vam bo izrisana kuhinja z različnih perspektiv. Hkrati bo izris vaše popolne kuhinje prejel naš strokovni svetovalec, da bo z njim dobil popoln uvid v vaše potrebe in želje. V kratkem vas bo kontaktiral in povabil v razstavni salon Gorenje, kjer vam bo brezplačno pripravil profesionalni izris vaše sanjske kuhinje.

Ste pripravljeni? Ker je tako enostavno, učinkovito in prepričljivo, načrtujte svojo novo popolno kuhinjo zdaj. Veliko ustvarjalnosti vam želimo!